top of page

vin., 10 iun.

|

Cheile Nerei, Romania

Cheile Nerei Adventure Camp 2022

Patru zile de aventura la picior prin Cheile Nerei. Secretele satului, locuri pitoresti, aventura si povesti, foc de tabara si o cazare cum rar intalnesti.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Cheile Nerei Adventure Camp 2022
Cheile Nerei Adventure Camp 2022

Ora și locul

10 iun. 2022, 18:00 – 13 iun. 2022, 21:00

Cheile Nerei, Romania

Despre eveniment

Ne intoarcem in Cheile Nerei si de data asta vrem mai mult! Mai adaugam o noapte de cazare si inca o aventura - Lacul Dracului! Aceeasi locatie de poveste cu vatra pentru foc de tabara, parau ce inconjoara curtea, hamace, camere cu mobila originala, natura la ea acasa si poate ne viziteaza si vulpea :) Seara cutreieram si aflam secretele satului impreuna cu galeriile de arta bine ascunse. Facem sa fie frumos, cu ceaun, voie buna, distractie si prietenie. Avem in program si Ochiul Beiului, Cascada Vaioaga, Cascada Susara, La Tunele si asa cum va ziceam, Lacul Dracului :)

Cat costa? 950 RON/persoana (include transport persoana, 3 nopti de cazare in camere duble, asistenta si doi ghizi pentru trasee, secretele satului,o fasole cu carnati la ceaun, apa plata cu lamaie :P, foc de tabara, voie buna) 650 RON/persoana (NU INCLUDE TRANSPORT, include 3 nopti de cazare, asistenta si doi ghizi pentru trasee,secretele satului, o fasole cu carnati la ceaun, apa plata cu lamaie :P, foc de tabara, voie buna)

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Nerei Adventure Camp 2022). Dupa transfer trimiteti pe onadventure.ro@gmail.com - dovada plata, nume complet, telefon. 

Cu ce mergem? Locurile cu transport inclus sunt in numar de 12 - minivan + masina 4x4. Locurile fara transport sunt in numar de 2. 

Unde? Cheile Nerei, la 560 km de Bucuresti

Cand si unde ne vedem? In data de 10-13 iunie 2022, 3 nopti de cazare. Ne vedem vineri, ora 6 dimineata in zona gurii de metrou Aviatorilor (Bucuresti) - Ivelo Rexal Herastrau

Desfasurare pe zile 

Ajungem pe 10 iunie in Cheile Nerei. Ne cazam si plecam in recunoastere spre Cascada Susara unde vom descoperi satele miniere aproape parasite. Pe drumul de intoarcere adunam lemne de foc si ne pregatim de prima noapte cu cer instelat, licurici si foc de tabara. Tura usoara, 300m diferenta de nivel, 6-7 km de mers.

Pe 11 iunie mergem si vizitam Ochiul Beiului, Vaioaga, La tunele. Tura medie de 22 km de mers, diferenta de nivel 500m. La intoarcere vom face un ceaun, iar seara vom merge prin sat sa descoperim comorile acestuia. Aprindem iar focul de tabara si ne relaxam.

Pe 12 iunie mergem la Lacul Dracului. Multi au incercat, putini au reusit, noi stim o scurtatura si e buna! Traseu mediu de 15 km si 700m diferenta nivel.

Pe 13 iunie ne intoarcem acasa dupa ce ne bem cafeaua de dimineata si admiram zorii diminetii. 

Distribuie evenimentul

bottom of page