top of page

joi, 08 sept.

|

Lapusnicu Mare, Romania

Cheile Nerei Bike Adventure 2022

Patru zile de aventura cu bicicleta prin Cheile Nerei. Secretele satului, locuri pitoresti, aventura si povesti, foc de tabara si o cazare cum rar intalnesti.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Cheile Nerei Bike Adventure 2022
Cheile Nerei Bike Adventure 2022

Ora și locul

08 sept. 2022, 06:00 – 11 sept. 2022, 20:00

Lapusnicu Mare, Romania

Despre eveniment

Ne intoarcem in Cheile Nerei si de data asta vrem mai mult! Mai adaugam o noapte de cazare si inca o aventura - Lacul Dracului! Aceeasi locatie de poveste cu vatra pentru foc de tabara, parau ce inconjoara curtea, hamace, camere cu mobila originala, natura la ea acasa si poate ne viziteaza si vulpea :) Seara cutreieram si aflam secretele satului impreuna cu galeriile de arta bine ascunse. Facem sa fie frumos, cu ceaun, voie buna, distractie si prietenie. Avem in program si Ochiul Beiului, Cascada Vaioaga, Cascada Susara, La Tunele si asa cum va ziceam, Lacul Dracului :)

Cat costa? 

1150 RON/persoana (include transport persoana si bicicleta, 3 nopti de cazare in camere duble in vila noastra privata, asistenta si doi ghizi pentru trasee, secretele satului,o fasole cu carnati la ceaun, apa plata cu lamaie :P, foc de tabara, voie buna) 

SAU 850 RON/persoana (NU INCLUDE TRANSPORT, include 3 nopti de cazare, asistenta si doi ghizi pentru trasee,secretele satului, o fasole cu carnati la ceaun, apa plata cu lamaie :P, foc de tabara, voie buna)

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Nerei Bike Camp 2022). Dupa transfer trimiteti pe onadventure.ro@gmail.com - dovada plata, nume complet, telefon.

Cu ce mergem? 

Locurile cu transport inclus sunt in numar de 10 - minivan + masina 4x4. Locurile fara transport sunt in numar de 4.

Unde? Parcul Natural Cheile Nerei, la 560 km distanta de Bucuresti

Cand si unde ne vedem? 

In data de 8-11 septembrie 2022, 3 nopti de cazare. Ne vedem joi, 8  septembrie, ora 6 dimineata in zona gurii de metrou Aviatorilor (Bucuresti) - Ivelo Relax Herastrau.

Desfasurare pe zile

Ajungem pe 8 septembrie in Cheile Nerei. Ne cazam si plecam in recunoastere spre Cascada Susara unde vom descoperi satele miniere aproape parasite. Pe drumul de intoarcere adunam lemne de foc si ne pregatim de prima noapte cu cer instelat si foc de tabara. Tura usoara, 300m diferenta de nivel, 20 km de pedalat cu o bucata de mers pe langa bicicleta pana la cascada.

Pe 9 septembrie mergem si vizitam Ochiul Beiului, Vaioaga, La tunele. Tura medie de  30 km de pedalat, diferenta de nivel 500m cu o bucata de explorat la picior prin La Tunele. La intoarcere vom face un ceaun, iar seara vom merge prin sat sa descoperim comorile acestuia. Aprindem iar focul de tabara si ne relaxam.

Pe 10 septembrie pedalam si vizitam Lacul Dracului - tura medie de 30 km cu o portiune de coborare si urcare la picior spre Lacul Dracului. Seara ne relaxam.

Pe 11 septembrie dimineata, ne bem cafeaua si apoi o luam din loc spre Bucuresti. 

Distribuie evenimentul

bottom of page