top of page

dum., 08 oct.

|

Urlați

Drumul Vinului Bike Adventure 2023

Pentru unii Drumul Vinului, pentru altii Drumul Chinului, o tura pitoreasca cu bicicleta prin Toscana de Romania!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Drumul Vinului Bike Adventure 2023
Drumul Vinului Bike Adventure 2023

Ora și locul

08 oct. 2023, 07:00 – 17:00

Urlați, Urlați, România

Oaspeți

Despre eveniment

Inceputul lui octombrie ne va surprinde pe dealurile pitoresti si insorite ale Urlatiului, denumit si Toscana de Romania! Pentru anul 2023 avem surprize aduse turei de dificultate medie din regiunea celor mai celebre crame din tara. Vom vizita si conacul Bellu si vom trece pe langa mai multe crame legendare.

Aventura pe bicicleta este de dificultate medie, 50 de km si 1000 de m diferenta de nivel, forestiere si single trail, coborari lungi pe single trail printre dealuri si coline pline cu vita de vie, sate uitate de lume, dar si urcari ce se intind pe kilometri ce-ti vor pune la incercare conditia fizica. Traseul este provocator, deosebit de frumos si avem ocazia sa degustam si din ciorchinii ramasi prin vita de vie de pe dealurile Toscanei de Romania.

Ai nevoie de o conditie fizica buna, antrenament si iesiri cu bicicleta la activ la deal sau la munte pentru a-ti usura misiunea pe Drumul Vinului.

Cat costa si ce include?

250 ron - ghidaj, transport, asistenta turistica pe traseu

150 ron - ghidaj, asistenta turistica, nu include transport

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL, licenta turism 2796/12.06.2023

Cont: RO36BTRLRONCRT0CL4835701 (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Drumul Vinului).

Dupa transfer trimiteti pe onadventure.ro@gmail.com - dovada plata, nume complet, telefon.

Locul si data de unde plecam

Duminica, 8 octombrie, ora 7 dimineata, Bucuresti, Coltul Parcului Herastrau la centrul de inchirieri biciclete Ivelo Relax de langa gura de metrou Aviatorilor 2. Transportul se face cu minivan de 8 locuri plus SUV 4x4 cu 2 locuri. 

Obligatoriu de avut

Casca de protectie

Rucsac

Haine adaptate conditiilor meteo din perioada respectiva

Petice si camera antipana

Bicicleta in stare buna de functionare

Apa si alimente pentru o aventura de o zi

!!!Se va trimite email de grup cu 2 zile inainte de eveniment. Acesta va contine conditiile meteo si ultimele detalii legate de plecare

SPOILER ALERT! Ne place sa credem ca atragem oameni faini la turele noastre de aventura. La noi in gasca te vei simti ca intr-un grup de prieteni, mai vechi sau mai noi. Punem accent pe coeziunea grupului, pe siguranta, relaxare si voie buna. Grupurile noastre sunt mici si cochete, iar la finalul aventurii vei castiga noi prieteni si amintiri frumoase.

CUM TE INSCRII SI UNDE GASESTI TOATE DETALIILE ? 

1.Completeaza formularul de inscriere din sectiunea INSCRIERI de pe site (https://www.onadventure.ro/inscrieri) cu nume, adresa e-mail, telefon, tipul de transport si mesaj cu evenimentul la care vrei sa participi si numar de locuri si iti vom confirma disponibilitatea locurilor. 

2. Se achita taxa de participare(prin internet banking sau ordin de plata) in contul bancar din descrierea evenimentului. 

3. Vei primi confirmarea platii, factura si contractul pe adresa de e-mail.

De ce OnAdventure? 

8 ani de experienta in organizarea evenimentelor cu grupuri pe munte, in tabere de aventura, in tabere de snowboard, in tabere de aventura cu bicicleta, in alegerea locurilor originale. Peste 400 de evenimente realizate cu succes. Ghizi montani si nationali, entuziasti si prietenosi, cu licenta de sofer profesionist, instructori de snowboard autorizati si experimentati, instruiti la Crucea Rosie pentru asistenta in caz de prim ajutor. Sfaturi despre trasee, despre echipamente montane si snowboard, despre biciclete si accesorii. Asistenta si siguranta pe trasee. Grupuri restranse  Poți să vii si cu transportul personal;

Ce zic turistii nostri? 

Facebook: https://www.facebook.com/www.onadventure.ro/reviews/  

Google Reviews: https://tinyurl.com/3yzhn76b 

TripAdvisor Reviews: https://tinyurl.com/zu5psj3p 

Mai multe informatii gasesti pe site-ul nostru:  Website: www.onadventure.ro  Instagram: https://www.instagram.com/instaonadventure/

IN CAZUL RENUNTARII LA PARTICIPARE, BANII SE RETURNEAZA DOAR DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR.

Distribuie evenimentul

bottom of page