top of page

dum., 31 oct.

|

Urlați

Drumul Vinului MTB Adventure

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Drumul Vinului MTB Adventure
Drumul Vinului MTB Adventure

Ora și locul

31 oct. 2021, 06:00 – 18:00

Urlați, Urlați, Romania

Despre eveniment

Finalul lui octombrie ne va surprinde pe dealurile pitoresti si insorite ale Urlatiului supranumit si Toscana de Romania. Pentru anul 2021 avem aceleasi surprize aduse turei de dificultate medie din regiunea celor mai celebre crame din tara. Vom vizita si conacul Bellu si vom trece pe langa Ceptura.

Inainte de a plati, completeaza formularul de pe site din sectiunea INSCRIERI si iti confirmam daca mai sunt locuri disponibile.

Cat costa? 

150 RON/persoana (include transport, ghidaj, asistenta) 

80 RON/persoana(nu include transport, include ghidaj, asistenta)

Plata se face prin intermediul contului bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Urlati)

IN CAZUL RENUNTARII LA PARTICIPARE, BANII SE RETURNEAZA DOAR DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR SAU DACA ATI ANUNTAT RENUNTAREA CU 21 DE ZILE INAINTE DE EVENIMENT.

Ghidul evenimentului se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca agent de turism, ghid national si ghid montan cu nr. 5362, instructor certificat de snowboard, instruit la Crucea Rosie pentru acordarea de prim ajutor, certificat profesional transport rutier 59021. 

Pe www.onadventure.ro se poate consulta intregul cadru legal. 

Pentru orice intrebari suntem disponibili la telefon +40766561893 telefon sau whatsapp sau facebook messenger.

Unde? In regiunea Urlati, Prahova

Cand? In data de 31 octombrie 2021. Ne intalnim duminica, 31 octombrie, in jurul orei 7 dimineata, la gura de metrou Aviatorilor 2, coltul parcului Herastrau, langa Ivelo Relax.

Cui se adreseaza? Tura este de dificultate medie, avand o lungime de 50 km, cu diferenta pozitiva 1100 m. Se recomanda cateva iesiri de 50 de km si dealuri pentru a fi in forma. Durata turei efective este estimata la 5 ore. Bicicleta acceptata pentru tura este de tip MTB sau ciclocross.

Obligatoriu de avut : - pompa, petice, tool, camera - lumina fata/spate - apa, hrana - haine conforme vremii de afara - casca de protectie

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului

Distribuie evenimentul

bottom of page