top of page

dum., 26 sept.

|

București

Gura Portitei Bike Adventure

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Gura Portitei Bike Adventure
Gura Portitei Bike Adventure

Ora și locul

26 sept. 2021, 06:00 – 21:00 EEST

București, Splaiul Unirii, București, Romania

Despre eveniment

O tura exclusivista spre Gura Portitei, de dificultate medie, in jur de 70 de km tur-retur, plina de aventura, sudoare, baie in mare, animale salbatice, orientare, balaureala, peisaje unice din Rezervatia Naturala Delta Dunarii.

ATENTIE: TURA este limitata la 16 LOCURI, 8 in minivan, 8 cu transport propriu si ARE O CONDITIE OBLIGATORIE DE PARTICIPARE: bicicleta trebuie sa fie echipata cu camere cu solutie antipana (30 ron camera in Decathlon) SAU roti tubeless cu solutie antipana.

Cat costa? 220 RON/persoana (include transport, asistenta si ghidaj, energy) 120 RON/persoana (NU INCLUDE TRANSPORT, include asistenta si ghidaj, energy) Rezervarea locului cu transport inclus/sau fara transport inclus se face prin intermediul adresei de contact : onadventure.ro@gmail.com sau la telefon 0766561893 ( Alex Mircea ). Confirmarea locului se va face in momentul in care avem confirmarea platii pentru participare. Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Portita).

Cu ce mergem? Locurile cu transport inclus sunt in numar de 8. Vom folosi un microbuz cu 8 suporti de bicicleta *Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord la inceperea turei.

Unde? Statia de metrou Timpuri Noi

Cand? In data de 26 septembrie 2021. Ne vedem duminica in jurul orei 6 dimineata, in zona metroului de la Timpuri Noi - benzinaria MOL detalii suplimentare 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cui se adreseaza? Tura exclusiv MTB este destinata oricarui iubitor de pedalat cu iesiri la activi si cu o conditie fizica buna. Este o tura medie, cu o lungime de 70 de km pe drumuri de nisip, poteci vegetatie, pamant.

Informatii utile Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid montan, national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Obligatoriu de avut : - pompa, petice, tool, camera - lumina fata/spate - apa, hrana - haine conforme vremii de afara - casca de protectie - camere antipana sau roti tubeless (30 ron camera in Decathlon)

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului

Distribuie evenimentul

bottom of page