top of page

dum., 25 sept.

|

Gura Portiței

Gura Portitei Bike Adventure 2022

O tura exclusivista MTB de o zi, pe grindurile de nisip, pamant si iarba, pana la Gura Portitei. Tura este de dificultate medie, in jur de 55 km tur-retur, plina de aventura, sudoare, cu baie in mare, cu animale salbatice, orientare, balaureala, peisaje unice din Rezervatia Naturala Delta Dunarii.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Gura Portitei Bike Adventure 2022
Gura Portitei Bike Adventure 2022

Ora și locul

25 sept. 2022, 06:00 – 22:00 EEST

Gura Portiței, Gura Portiței 827115, Romania

Despre eveniment

O tura exclusivista pe grindurile de nisip, pamant, iarba, pana la Gura Portitei (Delta Dunarii), de dificultate medie, in jur de 55 km tur-retur, plina de aventura, sudoare, baie in mare, animale salbatice, orientare, balaureala, peisaje unice din Rezervatia Naturala Delta Dunarii.

ATENTIE: TURA este limitata la 12 LOCURI CU TRANSPORTUL ONADVENTURE SI ARE DOUA CONDITII OBLIGATORII DE PARTICIPARE: bicicleta trebuie sa fie echipata cu camere cu solutie antipana SAU roti tubeless cu solutie antipana si sa aveti antrenament cu iesiri mai lungi (exclus iesiri in parc sau prin oras)

Cat costa? 300 RON/persoana (include transport, asistenta si ghidaj) Rezervarea locului  se face prin intermediul adresei de contact : onadventure.ro@gmail.com sau la telefon 0766561893 ( Alex Mircea ). Confirmarea locului se va face in momentul in care avem confirmarea platii pentru participare. Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Portita).

Cu ce mergem? Locurile cu transport inclus sunt in numar de 12. Vom avea un minivan cu platforma de biciclete si un suv 4x4.

 Unde ne intalnim pentru plecare? Aviatorilor Ivelo Relax

Cand? In data de 25 septembrie 2022. Ne vedem duminica, ora 6 dimineata, Ivelo relaxc Aviatorilor. Detalii suplimentare 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cui se adreseaza? Tura exclusiv MTB este destinata oricarui iubitor de pedalat cu iesiri multiple la activ si cu o conditie fizica buna. Este o tura medie, cu o lungime de 55 de km pe drumuri de nisip, poteci cu vegetatie, pamant.

Obligatoriu de avut: - pompa, petice, tool, camera - lumina fata/spate - apa, hrana pentru o zi - haine conforme vremii de afara - casca de protectie - camere cu solutie antipana sau roti tubeless 

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului

Distribuie evenimentul

bottom of page