top of page

dum., 10 oct.

|

București

Monteoru Bike Trails

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Monteoru Bike Trails
Monteoru Bike Trails

Ora și locul

10 oct. 2021, 06:00 – 21:00

București, Piața Charles de Gaulle, București, Romania

Despre eveniment

Monteoru este o statiune surprinzatoare cu poteci single trail perfecte pentru ture MTB. Un traseu palpitant ce te va purta ca intr-un carusel.

Tura este de dificultate medie, cu multe poteci prin padure si cu o diferenta de nivel de 800 de metri si aproximativ 30 de km.

Cat costa? 150 RON/persoana (include transport, asistenta si ghidaj, energy) 80 RON/persoana (NU INCLUDE TRANSPORT, include asistenta si ghidaj, energy)

Plata se face prin intermediul contului bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Monteoru).

Cu ce mergem? Locurile cu transport inclus sunt in numar de 8. Vom folosi un microbuz cu 8 suporti de bicicleta *Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord la inceperea turei.

Unde? Statiunea Monteoru, Buzau

Cand? In data de 10 octombrie 2021. Ne vedem duminica in jurul orei 6 dimineata, in zona metroului de la Aviatori, intrarea parc. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cui se adreseaza? Tura exclusiv MTB sau Ciclocross este destinata oricarui iubitor de pedalat cu iesiri la activ si cu o conditie fizica buna. Este o tura medie, cu o lungime de 30 de km pe drumuri forestiere, single trails si portiuni mai tehnice si o diferenta de nivel de 800 m.

Informatii utile Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Obligatoriu de avut : - pompa, petice, tool, camera - lumina fata/spate - apa, hrana - haine conforme vremii de afara - casca de protectie

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

Distribuie evenimentul

bottom of page