top of page

vin., 30 dec.

|

Bansko

Revelion la snowboard 2022-2023

Ce poate fi mai frumos decat sa inveti sau sa-ti modelezi stilul de dat la snowboard in timp ce te distrezi departe de casa, intr-o gasca de prieteni vechi si noi, asteptand cumpana dintre ani?

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Revelion la snowboard 2022-2023
Revelion la snowboard 2022-2023

Ora și locul

30 dec. 2022, 06:00 – 04 ian. 2023, 18:00

Bansko, 2770 Bansko, Bulgaria

Despre eveniment

Ce poate fi mai frumos decat sa inveti sau sa-ti modelezi stilul de dat la snowboard in timp ce te distrezi departe de casa, intr-o gasca de prieteni vechi si noi, asteptand cumpana dintre ani? De aceea am ales sa facem acest lucru in Bansko, pe stilul de distractie OnAdventure, cu 4 zile de dat si invatat, in care combinam utilul cu placutul. Noaptea de revelion ne va prinde in apartamentul de 80m patrati in care ne vom aduna toata gasca pentru a sarbatori trecerea dintre ani cu veselie, muzica si distractie.

ATENTIE: Locurile cu transport sunt limitate la 12 participanti, mijlocul de transport fiind minivanul OnAdventure si vehiculul 4x4 Dacia Duster. Acest snowboard camp este dedicat atat incepatorilor ce nu au cunostinte legate de alunecarea pe zapada, cat si intermediarilor sau celor avansati care vor sa progreseze sau sa bifeze cateva linii prin padurile si vaile din Bansko, in functie de capacitatile fiecaruia.

Scopul acestui camp este sa ne bucuram de inceputul sezonului de iarna si sa cream un grup mic de prieteni care timp de 5 zile sa aiba aceeasi pasiune - snowboarding-ul si distractia.

In cele 4 zile de dat pe partie vom face in fiecare zi cate 3 ore de practica dedicate incepatorilor(dimineata) la baza partiilor albastre sau pe partii albastre daca incepeti sa legati corect virajele de incepatorii si 3 ore de practica dedicate intermediarilor sau avansatilor(dupa-amiaza) - pe intregul domeniu schiabil. Seara vom petrece impreuna, vom analiza ziua de dat, vom fierbe o tuica fiarta si vom socializa. In seara dintre ani ne vom aduna in apartamentul cu doua dormitoare si living si il vom transforma in clubul nostru privat pentru a petrece impreuna revelionul :)

Pentru schiorii dornici sa se alature echipei de snowboard, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat.

Unde trebuie sa ajungem?

In Bansko, Bulgaria, pe cel mai tare domeniu din Balcani, 75 km de partii perfecte, offpiste nelimitat daca e zapada, te simti ca in Austria dar mai aproape de Romania :D

Perioada si locul de plecare si retur pentru transportul OnAdventure

Ne intalnim pe 30 decembrie, ora 6 dimineata, la Ivelo Relax langa gura de metrou Aviatorilor, de la intrarea in parcul Herastrau, Bucuresti. Returul va fi in acelasi loc pe 4 ianuarie.

Ce este inclus?

Transportul tau si al echipamentului (placile trebuie sa fie cu legaturile demontate, nu sunt acceptate ca si bagaj - husele de avion pentru echipament)

Cazarea la hotel in apartamente cu camere de  2/3/4 persoane si chicineta - https://www.booking.com/hotel/bg/edelweiss-inn-apartments.ro.html

Orele de training - 3 ore pe zi x 4 zile de dat

Distractia si voia buna intr-un grup mic si cochet de oameni faini care impartasesc aceleasi pasiuni ca si tine

!Nu sunt incluse: mesele, cheltuieli personale, skipass

Cat costa?

490 euro la cursul bnr din ziua platii respective.

Înscrierile se fac achitând minim un avans de 190 euro la cursul BNR din ziua respectiva, prin intermediul contului bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Bansko Revelion), iar restul sumei de 300 euro se va achita conform contractului cadru aferent sezonului rece, dar nu mai târziu de data de 1 decembrie 2022. Dupa aceasta data, in limita locurilor disponibile, platile sunt doar integrale.

Se va emite factura ulterior agreării contractului cu fiecare participant în parte.

Vă rugăm să citiți cu atenție contractul!

Oferta speciala 450 euro pentru cei ce vor sa opteze pentru transport personal

Distribuie evenimentul

bottom of page