top of page

dum., 24 oct.

|

Bozioru

Țara Luanei Bike In Time

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Țara Luanei Bike In Time
Țara Luanei Bike In Time

Ora și locul

24 oct. 2021, 06:00 – 20:00 EEST

Bozioru, Muntii Buzaului, Romania

Despre eveniment

Tara Luanei este un tinut de legenda al muntilor din Buzau, unde faptele istorice se impletesc cu legendele si cu povestile paranormale. In aceasta tura vom parcurge fragmente din Tara Luanei si vom observa trovantii de Buzau, cateva asezari rupestre de la Nucu si bisericuta lui Iosif. Daca mai avem energie, vom merge si pana in satul Alunis. Tura este de dificultate medie cu o diferenta de nivel de 800-1000m si intre 35 si 50 de km in functie de configuratia finala. Anumite portiuni ale turei vor fi cu pushbike-uri scurte pentru a putea ajunge la anumite obiective. Un antifurt este recomandat pentru aceasta tura, existand sansa sa lasam bicicletele neobservate pentru perioade scurte.

Cat costa? 

150 RON/persoana (include transport, asistenta si ghidaj)

 80 RON/persoana (NU INCLUDE TRANSPORT, include asistenta si ghidaj)

 Plata se face prin intermediul contului bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Luanei).

Cu ce mergem?

 Locurile cu transport inclus sunt in numar de 8.

 Vom folosi un microbuz cu 8 suporti de bicicleta 

*Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord la inceperea turei. 

Unde? 

Bozioru, Buzau 

Ora si punct de intalnire 

Ne vedem duminica 24 octombrie 2021 in jurul orei 6 dimineata, in zona metroului de la Aviatori, intrarea parc. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cui se adreseaza? 

Tura exclusiv MTB sau Ciclocross este destinata oricarui iubitor de pedalat cu iesiri la activ si cu o conditie fizica buna.

Informatii utile 

Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national, montan si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Obligatoriu de avut :

 - pompa, petice, tool, camera 

- lumina fata/spate 

- apa, hrana

 - haine adaptate vremii de afara 

- casca de protectie

 - recomandat antifurt

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

Distribuie evenimentul

bottom of page