top of page

sâm., 20 nov.

|

Muntii Buzaului

Trekking in Tara Luanei la Trovantii din Buzau

Sfarsitul de toamna ne va surprinde pe un traseu minunat de colindat prin satele pitoresti din muntii Buzaului, pe drumul tematic din Tara Luanei cu scopul final - Trovantii din Ulmet.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Trekking in Tara Luanei la Trovantii din Buzau
Trekking in Tara Luanei la Trovantii din Buzau

Ora și locul

20 nov. 2021, 06:00 – 20:00

Muntii Buzaului

Despre eveniment

Sfarsitul de toamna ne va surprinde pe un traseu minunat de colindat prin satele pitoresti din muntii Buzaului, pe drumul tematic din Tara Luanei cu scopul final - Trovantii din Ulmet. Traseul are aproximativ 17 km, este usor-mediu, cu o diferenta de nivel de 500m si il vom parcurge in aproximativ 6 ore.

Inainte de a plati, completeaza formularul de pe site din sectiunea INSCRIERI si iti confirmam daca mai sunt locuri disponibile.

Cat costa? 

150 RON - transport, ghidaj 

sau

100 RON - ghidaj, transportul se face cu masina proprie

Detalii plata

Cont bancar :  RO06INGB0000999908993867 ( in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati ( Plata participare Luana). 

Beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA

IN CAZUL RENUNTARII, BANII SE RETURNEAZA DOAR DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR.

Unde ne intalnim? 

Gura de metrou Aviatorilor, colt cu parcul Herastrau, Bucuresti

Cand? 

In data de 20 noiembrie 2021. Ne intalnim sambata, 20 noiembrie, ora 6 dimineata in zona gurii de metrou Aviatorilor - gura metrou dinspre parc, langa I'velo. 

Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau e-mail pe onadventure.ro@gmail.com

Cui se adreseaza? 

Tuturor iubitorilor de drumetii montante, intr-o gasca de prieteni vechi si noi, cu voie buna si dornici de relaxare intr-un cadru organizat.

Informatii utile : 

Ghidul evenimentului se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362, ghid montan si instructor de snowboard, instruit la Crucea Rosie pentru acordarea de prim ajutor. 

Pe www.onadventure.ro se poate consulta intregul cadru legal. Alte info se pot obtine la 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Obligatoriu de avut : 

- rucsac de tura 

- haine adaptate conditiilor din acea perioada(haine groase)

 -hrana si apa pentru 1 zi 

- bocanci 3 sezoane cu talpa aderenta sau pantof dedicat trail impermeabil

 - pelerina de ploaie - lanterna sau frontala

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului

Distribuie evenimentul

bottom of page