top of page

dum., 14 nov.

|

Azuga

Trekking pe Drumul lui Ceaușescu

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Trekking pe Drumul lui Ceaușescu
Trekking pe Drumul lui Ceaușescu

Ora și locul

14 nov. 2021, 06:00 – 20:00

Azuga, Azuga 105100, Romania

Despre eveniment

Duminica, 14 noiembrie, facem o drumetie vioaie cu betele de trekking cu pornire din Azuga pana la cabana Susai la 1400m altitudine, prin valea Azugii, acompaniati aproape tot drumul de susurul raului cu acelasi nume apoi pe Drumul lui Ceausescu pana la cabana de protocol cu intoarcere inapoi in Azuga. Drumetia are o lungime de 20 de km dus-intors, pe forestierele din Azuga, o diferenta de nivel de 800m.

Inainte de a plati, completeaza formularul de pe site din sectiunea INSCRIERI si iti confirmam daca mai sunt locuri disponibile.

Cat costa? 

150 RON/persoana (include transport, ghidaj, asistenta)

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA ( in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati ( Plata participare Drum Ceausescu).

Sau 100 ron/ persoana (NU INCLUDE TRANSPORT, include ghidaj si snacks) 

IN CAZUL RENUNTARII, BANII SE RETURNEAZA DOAR DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR.

Unde ne intalnim? 

Gura de metrou Aviatorilor, colt cu parcul Herastrau-Ivelo.

Cand? 

In data de 14 noiembrie 2021. Ne intalnim duminica, 14 noiembrie, ora 6 dimineata, in zona gurii de metrou Aviatorilor, la coltul parcului Herastrau. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau e-mail pe onadventure.ro@gmail.com

Cui se adreseaza?

Daca iti plac turele pitoresti pe munte, daca te crezi hobit sau daca te pierzi in vise cu poteci minunate nesfarsite. Tura este de dificultate usor-medie, traseu dus intors, 20 km, diferenta de nivel 800m. Fiind o tura de final de toamna, este posibil sa intalnim zapada pe traseu.

Informatii utile : Ghidul evenimentului se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362, ghid montan si instructor de snowboard, instruit la Crucea Rosie pentru acordarea de prim ajutor. Pe www.onadventure.ro se poate consulta intregul cadru legal. Alte info se pot obtine la 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com . 

Obligatoriu de avut : 

- rucsac de tura 

- haine adaptate conditiilor din acea perioada(haine groase - tricou tehnic, bluza termala, polar, geaca - tehnica foilor de ceapa) 

-hrana si apa pentru 1 zi ( se ofera din partea casei snacks) 

- pelerina de ploaie

- bocanci impermeabili 

- lanterna sau frontala, exclus lumina telefon

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

Distribuie evenimentul

bottom of page