top of page

sâm., 05 nov.

|

Măgura

Trekking prin satele de munte Magura si Pestera

Elvetia de Romania, una din cele mai pitoresti, relaxante si frumoase rute din Carpatii Romaniei, o aventura frumoasa de la care nu ai voie sa lipsesti!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Trekking prin satele de munte Magura si Pestera
Trekking prin satele de munte Magura si Pestera

Ora și locul

05 nov. 2022, 06:00 – 20:00

Măgura, Măgura 507133, Romania

Despre eveniment

In vecinatatea Piatrei Craiului se afla unul din cele mai pitoresti trasee de trekking. Acestea este traseul ce porneste de la Fantana lui Botorog spre satele Magura si Pestera. Vom face o drumetie lunga, de 19 km dus-intors, prin sate cu peisaje de vis, ca sa ajungem la Pestera Liliecilor din satul Pestera. Tura este pe relaxare, cu multa liniste si pace, urcari usoare ce nu depasesc 400 de metri diferenta de nivel.

Noi zicem ca aici este Elvetia de Romania, una din cele mai pitoresti, relaxante si frumoase rute din Carpatii Romaniei, o aventura frumoasa de la care nu ai voie sa lipsesti!

Cat costa?

180 RON/persoana (include transport - numar limitat de locuri - 12, ghidaj si asistenta pe trasee - 2 ghizi,

130 RON/persoana ( NU INCLUDE TRANSPORT, include ghidaj si asistenta pe trasee - 2 ghizi

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA ( in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati ( Plata participare Pestera).

Cand?

In data de 5 noiembrie 2022. Ne intalnim sambata dimineata, la ora 6:00 dimineata, in zona gurii de metrou Aviatorilor - Ivelo Relax Herastrau, Bucuresti. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex. E-mail-ul de grup se trimite cu doua zile inainte de plecare incluzand ultimele detalii cum ar fi meteo, locul exact al intalnirii etc.

Cui se adreseaza?

Tuturor celor ce cauta aventura si o gasca de prieteni vechi si noi. Oamenii din comunitatea OnAdventure sunt oameni cu bun simt, educati si dornici de aventuri si prietenii.

Obligatoriu de avut:

- rucsac de tura

- haine adaptate conditiilor din acea perioada (se va trimite e-mail cu 2 zile inainte de eveniment cu ultimele detalii)

- hrana si apa pentru o zi de drumetie

- bocanci trei sezoane

- lanterna sau frontala

Distribuie evenimentul

bottom of page