top of page

Turele noastre se adresează tuturor iubitorilor de munte și de locuri deosebite în natură, fie că sunt pentru prima dată în drumeție sau sunt veterani ai muntelui. Aventurile noastre pot fi de o zi sau de mai multe zile. Consulta urmatoarele evenimente din calendar.

 Ritmul este unul relaxat, scopul este să admirăm natura înconjurătoare, siguranța, confortul și buna-dispoziție  fiind asigurate de ghizii voștri pe toată durata excursiei. 

Turele includ transportul din București, dar puteți participa și cu transportul propriu

Drumețiile noastre

Următoarele evenimente
 • Croatia Bike Experience 2023
  joi, 01 iun.
  Premantura
  01 iun., 06:00 – 08 iun., 20:00
  Premantura, Premantura, Croatia
  Croatia Bike Experience este despre aventura cu bicicletele, despre legat prietenii, despre explorat si descoperit zone pitoresti, despre relaxare si balaceala pe coasta Marii Adriatice.
 • Krapets Bike and Pool Party
  vin., 16 iun.
  Krapets
  16 iun., 08:00 – 18 iun., 19:00
  Krapets, 9674 Krapets, Bulgaria
  Trei zile de aventuri pe bicicleta pe coasta Marii Negre in Bulgaria, cu relaxare la piscina, mic dejun inclus, cea mai buna ciorba de peste, cazare de trei stele, party si voie buna intr-o gasca de prieteni vechi si noi.
 • Aventura in Cheile Nerei
  vin., 14 iul.
  Cheile nerei
  14 iul., 06:00 – 17 iul., 20:00
  Cheile nerei , Socolari
  Patru zile de aventura la picior prin Cheile Nerei. Secretele satului, locuri pitoresti, aventura si povesti, foc de tabara si o cazare cum rar intalnesti.
 • Aventura cu bicicleta pe Colinele Transilvaniei
  21 iul., 06:00 – 23 iul., 19:00
  Criț, Criț 507036, România
  Unii o ştiu ca zona satelor cu biserici fortificate din Transilvania, leagănul culturii săseşti din România. Alţii ştiu că aici găseşti monumente parte a Patrimoniului UNESCO (Biertan, Saschiz, Valea Viilor sau Viscri) sau că e unul dintre locurile româneşti preferate de Regele Charles.
 • Musala si Lacurile Glaciare
  vin., 25 aug.
  Boroveț
  25 aug., 06:00 – 27 aug., 06:00
  Boroveț, 2010 Boroveț, Bulgaria
  Hai in drumetie pe Acoperisul Balcanilor si la cele sapte lacuri glaciare din muntii Rila. Trei zile de aventura, prietenie, distractie.

Aminitiri din ture