top of page
mtb ploaie magura.jpg

Turele noastre sunt la fel de mult despre oameni cât sunt despre locurile unice în natură pe care le redescoperim cu fiecare nouă vizită. Garantat vă veți face noi prieteni!

DESPRE NOI

Comunitatea On Adventure reunește oameni care au un stil de viață activ și sunt mereu în căutare de frumos.

Proiectul OnAdventure s-a născut și a crescut în jurul valorilor noastre comune precum prietenia, încrederea și pasiunea pentru experiențe autentice în natură.

Ne mândrim cu un portofoliu multidisciplinar ce include mountain-bike, drumeții montane, snowboard,snorkel, diving și nu în ultimul rând, urbex (explorare urbană, atât pe jos cât și cu bicicleta).
HIKE IEZER.jpg

ECHIPA NOASTRĂ

Suntem Alex și Georgiana, un cuplu de ghizi cu pasiune pentru aventură și sport, cu un portofoliu de peste 300 de evenimente, reunind oameni cu aceleași interese și pasiuni într-o comunitate de aproape 13.000 de persoane.

 Împreună promovăm ciclismul urban și rural, comorile culturale uitate ale Bucureștiului, natura și sportului în locuri autentice din România și Bulgaria. Iarna, găzduim evenimente de snowboarding, de la lecții private până la tabere de snowboard într-o atmosferă prietenoasă.

GHIZI VISCRI.jpg

Să facem cunoștință

snow instructor 2.jpg
GEO GUIDE.jpg

Alex Mircea

Founder & CEO

Ghid montan și național autorizat

Instructor de snowboard certificat

Georgiana Șuțu-Mircea

Co-founder

Ghid național autorizat

Instructor de snowboard certificat

bottom of page