top of page
NEREI16.jpg

AVENTURI DE RUSALII IN CHEILE NEREI SI POVESTI DE SOCOLARI

21-24.06 2024

Poze eveniment si cazare

Arunca un ochi pe pozele de la editiile trecute, apoi te invitam sa te inscrii folosind pasii din descrierea de mai jos.

DESPRE EVENIMENT

AVENTURI DE RUSALII IN CHEILE NEREI SI POVESTI DE SOCOLARI

Patru zile de aventura la pas prin Cheile Nerei. Secretele satului, locuri pitoresti, aventura si povesti, foc de tabara si o cazare cum rar intalnesti. Ne intoarcem in Cheile Nerei an de an pentru ca acest loc este special din toate punctele de vedere! Avem o cazare de poveste doar a noastra, cu bucatarie, ceaun, gratar, cu vatra pentru foc de tabara, parau ce inconjoara curtea, hamace prin padure, camere decorate cu mobila originala, natura la ea acasa si poate ne viziteaza si vulpea! Seara cutreieram si aflam secretele satului impreuna cu galeriile de arta bine ascunse ale maestrului Fikl si poate primim si un show la chitara si pian. De asemenea ne putem indeletnici cu ceaun si gratar dupa gust, voia buna este la ea acasa, suntem pusi pe distractie si prietenie. Programul aventurilor prin Cheile Nerei include Ochiul Beiului, Cascada Vaioaga, La Tunele, Cascada Susara si Lacul Dracului. Turele pe munte sunt de dificultate usoara sau medie si se preteaza oricarui iubitor de natura si munte ce are o conditie fizica buna si cateva iesiri la activ.

 

ATENTIE - locuri limitate in numar de 14 - transport cu microbuz si sofer profesionist.

 

Program pe zile

Ajungem pe 21 iunie in Cheile Nerei. Ne cazam, ne relaxam si plecam in recunoastere spre Cascada Susara unde vom descoperi satele miniere aproape parasite. Pe drumul de intoarcere adunam lemne de foc si ne pregatim de prima noapte cu cer instelat, licurici si foc de tabara. Tura usoara, 300m diferenta de nivel, 6-7 km de mers pe jos.

Pe 22 iunie mergem si vizitam Ochiul Beiului, Vaioaga, La tunele. Tura medie de 22 km de mers, diferenta de nivel 500m. Dupa-amiaza ne intoarcem la cazare si dam startul pentru relaxare. Poate facem si ceva la ceaun sau pe gratar. Seara vom merge prin sat sa descoperim secretele ascunse ale acestuia. Aprindem iar focul de tabara si ne relaxam.

Pe 23 iunie mergem la Lacul Dracului(buhuhu). Multi au incercat, putini au reusit, noi stim o scurtatura si e buna! Traseu mediu de 15 km si 700m diferenta nivel, asa ca hai cu noi:) Seara vom sta la foc de tabara si relaxare si vom incerca sa vizitam casa maestrului Fikl si galeriile de arta ale acestuia.

Pe 24 iunie ne intoarcem acasa dupa ce ne bem cafeaua de dimineata si admiram zorii diminetii.

 

Cat costa? 

1390 RON/persoana(include transport cu microbuz - locuri limitate in numar de 14, sofer profesionist, cazare si diurna sofer, 3 nopti de cazare in camere duble (intreaga vila este doar a noastra) 3 zile cu excursii pe munte, asistenta pe trasee, transferuri in Cheile Nerei, 2 ghizi acreditati, buni cunoscatori ai locurilor si povestilor care vor fi prietenii vostri si va vor face experienta in Cheile Nerei cat mai placuta)

 

NU INCLUDE: taxa parc natural, mese. Se poate plati in 2 transe. 50% avans, 50% cu 30 de zile inainte de eveniment.

 

Plata se face in contul de RON cu mentiunile de mai jos

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL

Sediu social: Sos. Unirii 194, Et1, Balotesti, Ilfov

CUI: 47951908

Cont LEI: RO36BTRLRONCRT0CL4835701

Cont EURO: RO80BTRLEURCRT0CL4835701

​ (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Cheile Nerei).

 

Cu ce mergem?

MICROBUZ CU SOFER PROFESIONIST 20 LOCURI

 

Unde?

SOCOLARI, CHEILE NEREI

 

Cand si de unde plecam? 

In data de 21 - 24 IUNIE 2024, 3 nopti de cazare. Ne vedem PE 21 IUNIE, ora 6 dimineata, IVELO RELAX HERASTRAU

 

UTILE

Pe www.onadventure.ro gasiti intregul cadru legal la sectiunea CONTRACT-CADRU.

 

Obligatoriu de avut : 

- bocanci de munte 

- rucsac 

- pelerina ploaie sau geaca

- apa, hrana extra 

- haine conforme vremii de afara

bottom of page