top of page
krap7.jpg

KRAPETS SUN AND FUN

05-07.07.2024

Poze eveniment si cazare

Arunca un ochi pe pozele de la editiile trecute, apoi te invitam sa te inscrii folosind pasii din descrierea de mai jos.

DESPRE EVENIMENT

Krapets Sun and Fun este o stare de spirit, intre prieteni vechi si noi, unde imbinam relaxarea cu exploratul zonei unice de la Krapets.

In cele 3 zile pe care le vom petrece impreuna, vom avea ocazia sa ne bucuram de foc de tabara pe plaja, sub cerul incredibil de instelat, vom dansa impreuna la discoteca din camping, vom sta la proiectii de film, vom lenevi pe plaja dupa drumetii spre Ezerets si Durankulak si vom face echipe de beach volley. Cazarea noastra la cort se afla in camping unde  gasim bai si dusuri curate cu apa calda, iar in zona gasim restaurante cu mancare excelenta.

 

Cat costa?

699RON/persoana (include transportul ,taxele de drum, vinieta, diurna sofer, asistenta turistica si ghizi, cazare in camping cu dus si baie)

ATENTIE, CORTUL NU ESTE INCLUS SI AI NEVOIE DE EL PENTRU CAMPING.

 

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos sau din sectiunea inscrieri, noi va confirmam disponibilitatea locului si va emitem factura. După ce realizati plata revenim cu contractul cadru completat cu datele dvs.

Plata se face in contul de RON cu mentiunile de mai jos

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL

Sediu social: Sos. Unirii 194, Et1, Balotesti, Ilfov

CUI: 47951908

Cont LEI: RO36BTRLRONCRT0CL4835701

​(in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Krapets SUN AND FUN).

ASIGURAREA DE CALATORIE ESTE OBLIGATORIE.

 

Cu ce mergem?

In functie de nr. participantilor, microbuz 8+1 sau 20+1 

 

Unde?

Krapets, Bulgaria

 

Cand?

In perioada 05-07 iulie 2024, 3 nopti de cazare. Ne vedem vineri, ora 8 dimineata, in zona metroului Timpuri Noi, la Benzinaria MOL. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

 

UTILE

Pe www.onadventure.ro gasiti intregul cadru legal la sectiunea CONTRACT-CADRU

bottom of page