top of page

sâm., 08 oct.

|

București

Aventura in Bucegi prin Saua Strunga

Minunatiile Parcului Natural Bucegi continua cu un traseu mediu la picior, de o frumusete deosebita, de la cabana Padina prin Valea Ialomicioarei, Saua Batrana si Saua Strunga.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Aventura in Bucegi prin Saua Strunga
Aventura in Bucegi prin Saua Strunga

Ora și locul

08 oct. 2022, 06:00 – 20:00

București, Bulevardul Aviatorilor 78, București 014192, Romania

Despre eveniment

Minunatiile Parcului Natural Bucegi continua cu un traseu de dificultate medie (ai nevoie de conditie fizica si cateva iesiri la activ) la picior, de o frumusete deosebita, de la cabana Padina prin Valea Ialomicioarei, Saua Batrana si Saua Strunga. Traseul ne poarta prin goluri alpine, tufe mari de jnepenis, single trail si multe, multe peisaje absolut fantastice ce descriu perfect maretia Bucegilor. 

Traseul are in jur de 18 km bucla si o diferenta de nivel pozitiva de aproximativ 900m.

Cat costa?

180 RON/persoana (include transport - numar limitat de locuri - 12, ghidaj si asistenta pe trasee - 2 ghizi, 

130 RON/persoana ( NU INCLUDE TRANSPORT, include ghidaj si asistenta pe trasee - 2 ghizi

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA ( in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati ( Plata participare Saua Strunga).

Cand?

In data de 8 octombrie 2022. Ne intalnim sambata dimineata, la ora 6:00 dimineata, in zona gurii de metrou Aviatorilor - Ivelo Relax Herastrau, Bucuresti. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex

Cui se adreseaza?

Tuturor celor ce cauta aventura si o gasca de prieteni vechi si noi. Oamenii din comunitatea OnAdventure sunt oameni cu bun simt, educati si dornici de aventuri si prietenii. 

Obligatoriu de avut:

- rucsac de tura

- haine adaptate conditiilor din acea perioada (se va trimite e-mail cu 2 zile inainte de eveniment cu ultimele detalii)

- hrana si apa pentru o zi de drumetie

- bocanci de munte

Distribuie evenimentul

bottom of page