top of page

vin., 14 iul.

|

Cheile nerei

Aventura in Cheile Nerei

Patru zile de aventura la picior prin Cheile Nerei. Secretele satului, locuri pitoresti, aventura si povesti, foc de tabara si o cazare cum rar intalnesti.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Aventura in Cheile Nerei
Aventura in Cheile Nerei

Ora și locul

14 iul. 2023, 06:00 – 17 iul. 2023, 20:00

Cheile nerei , Socolari

Oaspeți

Despre eveniment

Patru zile de aventura (3 nopti de cazare la casa Andra, casa este doar a noastra) la pas prin Cheile Nerei. Secretele satului, locuri pitoresti, aventura si povesti, foc de tabara si o cazare cum rar intalnesti. Ne intoarcem in Cheile Nerei an de an pentru ca acest loc este special din toate punctele de vedere! Avem o cazare de poveste doar a noastra, cu bucatarie, ceaun, gratar, cu vatra pentru foc de tabara, parau ce inconjoara curtea, hamace prin padure, camere decorate cu mobila originala, natura la ea acasa si poate ne viziteaza si vulpea  Seara cutreieram si aflam secretele satului impreuna cu galeriile de arta bine ascunse ale maestrului Fikl si poate primim si un show la chitara si pian. De asemenea ne putem indeletnici cu ceaun si gratar dupa gust, voia buna este la ea acasa, suntem pusi pe distractie si prietenie. Programul aventurilor prin Cheile nerei include Ochiul Beiului, Cascada Vaioaga, La Tunele, Cascada Susara si Lacul Dracului Turele pe munte sunt de dificultate usoara sau medie si se preteaza oricarui iubitor de natura si munte ce are o conditie fizica buna si cateva iesiri la activ.

ATENTIE - locuri limitate in numar de 14 - transport cu microbuz si sofer profesionist.

Desfasurare pe zile

Ajungem pe 14 iulie in Cheile Nerei. Ne cazam (casa Andra) si plecam in recunoastere spre Cascada Susara unde vom descoperi satele miniere aproape parasite. Pe drumul de intoarcere adunam lemne de foc si ne pregatim de prima noapte cu cer instelat, licurici si foc de tabara. Tura usoara, 300m diferenta de nivel, 6-7 km de mers pe jos.

Pe 15 iulie mergem si vizitam Ochiul Beiului, Vaioaga, La tunele. Tura medie de 22 km de mers, diferenta de nivel 500m. Dupa-amiaza ne intoarcem la cazare si dam startul pentru relaxare. Poate facem si ceva la ceaun sau pe gratar. Seara vom merge prin sat sa descoperim secretele ascunse ale acestuia. Aprindem iar focul de tabara si ne relaxam.

Pe 16 iulie mergem la Lacul Dracului(buhuhu). Multi au incercat, putini au reusit, noi stim o scurtatura si e buna! Traseu mediu de 15 km si 700m diferenta nivel, asa ca hai cu noi:) Seara vom sta la foc de tabara si relaxare si vom incerca sa vizitam casa maestrului Fikl si galeriile de arta ale acestuia.

Pe 17 iulie ne intoarcem acasa dupa ce ne bem cafeaua de dimineata si admiram zorii diminetii.

CAT COSTA SI CE INCLUDE

1290 RON/persoana(include transport cu microbuz - locuri limitate in numar de 14, sofer profesionist, cazare si diurna sofer, 3 nopti de cazare in camere duble (intreaga vila este doar a noastra) 3 zile cu excursii pe munte, asistenta pe trasee, 2 ghizi acreditati care vor fi prietenii vostri si va vor face experienta in Cheile Nerei cat mai placuta)

Se poate plati in 2 transe. 50% avans, 50% cu 30 de zile inainte de eveniment.

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Aventura Cheile Nerei). Dupa transfer trimiteti pe onadventure.ro@gmail.com - dovada plata, nume complet, telefon.

NU INCLUDE: taxa parc, mancare, bautura

CUM TE INSCRII? 

1.Completeaza formularul de inscriere din sectiunea INSCRIERI de pe site  sau whatsapp 0766561893 (https://www.onadventure.ro/inscrieri) cu nume, adresa e-mail, telefon si iti vom confirma disponibilitatea locurilor. 

2. Se achita taxa de participare(prin internet banking sau ordin de plata) in contul bancar din descrierea evenimentului. 

3. Vei primi confirmarea platii, factura si contractul pe adresa de e-mail.

LOCUL DE INTALNIRE

Se va pleca din Bucuresti, 14 iulie,ora 6 dimineata, locul de intalnire urmand sa fie anuntat pe e-mail sau whatsapp.

De ce OnAdventure? 

8 ani de experienta in organizarea evenimentelor cu grupuri pe munte, in tabere de aventura, in tabere de snowboard, in tabere de aventura cu bicicleta, in alegerea locurilor originale. 

Peste 400 de evenimente realizate cu succes. Ghizi montani si nationali, entuziasti si prietenosi, instructori de snowboard autorizati si experimentati, instruiti la Crucea Rosie pentru asistenta in caz de prim ajutor. Sfaturi despre trasee, despre echipamente montane si snowboard, despre biciclete si accesorii. Asistenta si siguranta pe trasee. 

Grupuri restranse 

Poți să vii si cu transportul personal;

Ce zic turistii nostri? 

Facebook: https://www.facebook.com/www.onadventure.ro/reviews/ 

Google Reviews: https://tinyurl.com/3yzhn76b 

TripAdvisor Reviews: https://tinyurl.com/zu5psj3p 

Mai multe informatii gasesti pe site-ul nostru:  

Website: www.onadventure.ro 

Instagram: https://www.instagram.com/instaonadventure/ 

IN CAZUL RENUNTARII LA PARTICIPARE, BANII SE RETURNEAZA DOAR DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR conform contract cadru de pe site www.onadventure.ro

Distribuie evenimentul

bottom of page