top of page

dum., 17 sept.

|

Oraş Râşnov

Aventura la cabana Malaiesti

Malaie de povesti! Hai cu OnAdventure sa traiesti!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Aventura la cabana Malaiesti
Aventura la cabana Malaiesti

Ora și locul

17 sept. 2023, 06:00 – 20:00

Oraş Râşnov, Oraş Râşnov, România

Oaspeți

Despre eveniment

Un traseu minunat de toamna, cu pornire de pe forestierul din Rasnov, apoi tot mai sus pe poteci pitoresti pana la 1720 m altitudine - Cabana Malaiesti, poate cea mai frumoasa cabana de munte din toti Carpatii romanesti ;) Aici vom poposi si ne vom delecta cu peisajele caldarii ce inconjoara cabana. Ne vom relaxa cu un ceai cald si poate ceva de mancare dupa care vom face cale intoarsa catre Rasnov.

Tura este de dificultate usor-medie cu un traseu de 16 km dus-intors si o diferenta de nivel de 800m, cu multe peisaje incantatoare ce ne vor alimenta dorinta de a ajunge la cabana Malaiesti :) Traseul il vom parcurge in ritm usor pe relaxare, poze, voie buna si prietenie.

Cat costa?

199 RON/persoana (include transport cu microbuz si sofer profesionist, diurna sofer, ghidaj si asistenta pe traseu, 2 ghizi)

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL, licenta turism 2796/12.06.2023

Cont: RO36BTRLRONCRT0CL4835701 (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Malaiesti).

Dupa transfer trimiteti pe onadventure.ro@gmail.com - dovada plata, nume complet, telefon.

Cand si unde ne intalnim?

In data de 17 septembrie 2023. Ne intalnim duminica dimineata, la ora 6:00, la Ivelo Relax Herastrau la coltul parcului, langa gura de metrou Aviatorilor. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex

Cui se adreseaza?

Tuturor celor cu o conditie fizica buna ce cauta aventura si o gasca de prieteni vechi si noi. Oamenii din comunitatea OnAdventure sunt oameni cu bun simt, educati si dornici de aventuri si prietenii.

Obligatoriu de avut:

- rucsac de tura

- haine adaptate conditiilor din acea perioada (se va trimite e-mail cu 2 zile inainte de eveniment cu ultimele detalii)

- hrana si apa pentru o zi de drumetie

- bocanci de munte

-geaca de ploaie

Distribuie evenimentul

bottom of page