top of page

vin., 17 mar.

|

Lajen

Dolomiti SuperSnowcamp 2023

In 2023 ne reintoarcem pe cel mai frumos domeniu al Europei sa strabatem 1200 km de pârtii într-o saptamana de neuitat!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Dolomiti SuperSnowcamp 2023
Dolomiti SuperSnowcamp 2023

Ora și locul

17 mar. 2023, 06:00 – 22 mar. 2023, 23:50

Lajen, 39040 Lajen, Autonomous Province of Bolzano – South Tyrol, Italy

Despre eveniment

In 2022 ne-am dat de toti banii in Dolomiti! In 2023 ne întoarcem în Paradisul Alb sa incheiem sezonul de snowboard cu cea mai tare experienta pe partie! 

Vino la cea mai tare tabără de snowboard din iarna asta și fă-ți aminitiri pentru o viață pe cel mai frumos domeniu din Europa si poate chiar din lume! 

Hai cu gașca noastră să ne dăm cât ne țin canturile!Ne dăm kilometrajul peste cap, explorăm cat mai mult din cele 39 de domenii :)), celebrăm finalul sezonului cu prosecco, scoici si tiramisu direct pe pârtie sub panorama celebrului Plan de Corones.

Prețul este de 790 de euro și include:

*  cazare superba în Italia cu mic dejun inclus in camera twin sau dubla, hotel 3*** evaluare 8.9, localitatea Laion (Hotel Gasthof zur Krone

* 2 instructori de snowboard care vor fi si ghizii tai insotitori

* coaching pe pârtie in fiecare zi cu 2 instructori certificati ca să îți îmbunătățești stilul și să treci la nivelul următor

Ce nu este inclus in preț

- transportul - recomandam zboruri din Bucuresti:  Otopeni- Venetia Treviso, Milano Bergamo, Viena.

- transferul aeroport/cazare (organizat de catre noi cu firma de transport, 70E/pers pe sens)

-ski-pass-ul si ski-bus-ul

Se poate plati in 3 rate in contul juridic. Cont bancar: RO06INGB0000999908993867; beneficiar: Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati Dolomiti 2023). Pretul va fi in lei la cursul BNR din data transferului.

Ce vei găsi la Dolomiti SuperSnow Camp 2023

Sella Ronda Dolomiti

UNESCO World Heritage Site

1200 km de pârtii

39 domenii interconectate

Cazare exclusiv în camere duble (paturi duble sau twin) 

Un super view si o cazare superba

Mic dejun italian inclus

Gașca OnAdventure (maxim 12 persoane) 

ATENȚIE! Casca de protecție este obligatorie la toate evenimentele OnAdventure 

ATENTIE! Asigurarea de calatorie ce include sporturi de iarna este obligatorie 

ATENȚIE! Fiecare participant este responsabil să se asigure că îndeplinește condițiile de călătorie pe teritoriul fiecărui stat (de destinație , Italia. În cazul în care nu vă luați toate măsurile că puteți participa în mod legal la acest eveniment, nu răspundem și nu vom achita niciun cost survenit ca urmare a neasigurării de către participant a condițiilor de trecere a frontierei, acces la cazari, acces pe instalații.  

Evenimentul se adresează exclusiv SNOWBOARDERILOR. Pentru a participa la acest snow camp trebuie sa poti sa legi viraje pe partii albastre si rosii, iar frunza sa fie doar o amintire urata :D Daca crezi că mai ai ceva de lucru să ajungi acolo, ai timp să te antrenezi cu noi la 

Bansko Snow Camp 2 

Bansko Snow Camp 3

sau ai la îndemână : ore private cu plecare din Bucuresti (click pentru detalii)

Grupe de snowboard cu plecare din Bucuresti (click pentru detalii)

Informații înscrieri

Înscrierile se fac achitând minim un avans de 199 de euro în contul din footer-ul acestui site (de la secțiunea MENȚIUNI LEGALE), iar restul sumelor datorate se vor achita în maxim 3 rate conform contractului cadru aferent sezonului rece,dar nu mai târziu de data de 1 martie 2023. Scadențele tranșelor se vor agrea prin CONTRACT cu fiecare cursant în parte.

Vă rugăm să citiți cu atenție contractul! Sumele se vor putea restitui doar în conformitate cu prevederile contractuale! Vă rugăm să aveți în vedere faptul că la data la care vă inscrieți OnAdventure poate achita cazarea. De asemenea, dacă vă răzgândiți intempestiv cu puțin timp înainte de eveniment, este posibil să ocupați locul unei persoane care ar fi putut să participe, de aceea sumele se restutuie doar dacă vă găsiți un înlocuitor sau se pot reporta in contul unui eveniment similar la o alta data.

Distribuie evenimentul

bottom of page