top of page

dum., 10 sept.

|

Munții Bucegi, România

Drumetie pe Varful Batrana si Culmea Doamnele

Hai cu OnAdventure intr-o aventura la picior prin muntii Bucegi, sa descoperi trasee mai putin umblate si deosebit de frumoase!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Drumetie pe Varful Batrana si Culmea Doamnele
Drumetie pe Varful Batrana si Culmea Doamnele

Ora și locul

10 sept. 2023, 06:00 – 20:00

Munții Bucegi, România

Oaspeți

Despre eveniment

Alatura-te gastii OnAdventure si hai cu noi pe un traseu de munte prin inima muntilor Bucegi! 

Traseul are in jur de 18 km bucla si o diferenta de nivel pozitiva de aproximativ 900m. Ai nevoie de conditie fizica ok si cateva iesiri la activ. Drumetia se prezinta de o  frumusete deosebita, cu startul de la cabana Padina prin saua Batrana si saua Strunga pana pe varful Batrana, apoi retur la cabana Padina prin Culmea Doamnele (un traseu mai putin cunoscut, dar foarte spectaculos). Traseul ne poarta prin goluri alpine, tufe mari de jnepenis, single trail si multe, multe peisaje absolut fantastice ce descriu perfect maretia Bucegilor.

Cat costa?

199 RON/persoana (include transport cu microbuz si sofer profesionist, diurna sofer, ghidaj si asistenta pe traseu, 2 ghizi)

Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL, licenta turism 2796/12.06.2023

Cont: RO36BTRLRONCRT0CL4835701 (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Batrana).

Dupa transfer trimiteti pe onadventure.ro@gmail.com - dovada plata, nume complet, telefon.

Cand?

In data de 10 septembrie 2023. Ne intalnim duminica dimineata, la ora 6:00, la Ivelo Relax Herastrau la coltul parcului, langa gura de metrou Aviatorilor. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex

Cui se adreseaza?

Tuturor celor cu o conditie fizica buna ce cauta aventura si o gasca de prieteni vechi si noi. Oamenii din comunitatea OnAdventure sunt oameni cu bun simt, educati si dornici de aventuri si prietenii.

Obligatoriu de avut:

- rucsac de tura

- haine adaptate conditiilor din acea perioada (se va trimite e-mail cu 2 zile inainte de eveniment cu ultimele detalii)

- hrana si apa pentru o zi de drumetie

- bocanci de munte

-geaca de ploaie

Distribuie evenimentul

bottom of page