top of page

dum., 16 oct.

|

Urlați

Drumul Vinului Bike Adventure 2022

Mijlocul lui octombrie ne va surprinde pe dealurile pitoresti si insorite ale Urlatiului, denumit si Toscana de Romania! Pentru anul 2022 avem aceleasi surprize aduse turei de dificultate medie din regiunea celor mai celebre crame din tara. Vom vizita si conacul Bellu si vom trece pe langa Ceptura.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Drumul Vinului Bike Adventure 2022
Drumul Vinului Bike Adventure 2022

Ora și locul

16 oct. 2022, 06:00 – 17:00

Urlați, Urlați, Romania

Despre eveniment

Mijlocul lui octombrie ne va surprinde pe dealurile pitoresti si insorite ale Urlatiului, denumit si Toscana de Romania! Pentru anul 2022 avem aceleasi surprize aduse turei de dificultate medie din regiunea celor mai celebre crame din tara. Vom vizita si conacul Bellu si vom trece pe langa crama Ceptura.

Aventura pe bicicleta este de dificultate medie, 50 de km si 1000 de m diferenta de nivel, forestiere si single trail, coborari lungi pe single trail printre dealuri si coline pline cu vita de vie, sate uitate de lume,  dar si urcari ce se intind pe kilometri ce-ti vor pune la incercare conditia fizica. Traseul este provocator, deosebit de frumos si avem ocazia sa degustam si din ciorchinii ramasi prin vita de vie de pe dealurile Toscanei de Romania.

Ai nevoie de o conditie fizica buna si de iesiri cu bicicleta la activ la deal sau la munte pentru a-ti usura misiunea pe Drumul Vinului.

Cat costa si ce include?

180 ron - ghidaj, transport, asistenta turistica pe traseu

130 ron - ghidaj, asistenta turistica, nu include transport

Cont bancar : beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA RO06INGB0000999908993867 ( in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati ( Plata participare Drumul Vinului). IN CAZUL RENUNTARII, BANII SE RETURNEAZA DOAR DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR.

Locul si data de unde plecam

Duminica, 16 octombrie, ora 6 dimineata, Bucuresti, Coltul Parcului Herastrau la centrul de inchirieri biciclete Ivelo Relax de langa gura de metrou Aviatorilor 2. Transportul se face cu minivan de 8 locuri plus SUV 4x4 cu 2 locuri. Grupurile noastre sunt mici si dorim sa pastram siguranta si coeziunea grupului.

Obligatoriu de avut

Casca de protectie

Rucsac

Haine adaptate conditiilor meteo din perioada respectiva

Petice si camera antipana

Bicicleta in stare buna de functionare

Apa si alimente pentru o aventura de o zi

!!!Se va trimite email de grup cu 2 zile inainte de eveniment. Acesta va contine conditiile meteo si ultimele detalii legate de plecare

Ce gasesti la OnAdventure?

Ne place sa credem ca atragem oameni faini la turele noastre de aventura. La noi in gasca te vei simti ca intr-un grup de prieteni, mai vechi sau mai noi. Punem accent pe coeziunea grupului, pe siguranta, relaxare si voie buna.

Grupurile noastre sunt mici si cochete, iar la finalul aventurii vei castiga noi prieteni si amintiri frumoase.

Distribuie evenimentul

bottom of page