top of page

vin., 29 iul.

|

Krapets

Krapets Adventure Camp 2022

Krapets Adventure Camp este o stare de spirit, intre prieteni vechi si noi, unde imbinam relaxarea cu aventura si exploratul zonei unice de stanci de la Tyulenovo.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Krapets Adventure Camp 2022
Krapets Adventure Camp 2022

Ora și locul

29 iul. 2022, 14:30 – 31 iul. 2022, 20:00

Krapets, 9674 Krapets, Bulgaria

Despre eveniment

Ne intoarcem an de an la Krapets, unde cunoastem mereu oameni minunati si petrecem impreuna la foc de tabara, sub cerul instelat, uneori observand si starlink-ul lui Elon Musk. Muzica ne trezeste spiritul si ne conectam cu natura. Ziua exploram pesterile subacvatice, sarim de pe stanci, inotam si ne relaxam la soare. Seara petrecem din nou si facem si un ceaun cu fasole si carnati pe disc ca sa ne potolim foamea :) Suntem in comuniune cu natura si suntem toti prieteni. Krapets Adventure Camp este una din turele noastre de relaxare, dar nu putem sta linistiti asa ca ziua avem activitati pe la stanci si grote, iar anul acesta vom avea si paddle boards.

Atentie

!!!CORTURILE LE PROCURATI SINGURI.

!!!LA CORT NU EXISTA DUS, TOALETA SAU APA POTABILA DECAT DIN SURSE PROPRII.

!!!AVETI NEVOIE DE APA POTABILA SI HRANA PENTRU A COMPLETA MESELE CELOR 3 ZILE.

Cat costa? 350 RON/persoana (include transport, asistenta si doi ghizi pentru trasee, o fasole cu carnati la ceaun, apa plata cu lamaie :P, foc de tabara, voie buna, paddle exploring) 200 RON/persoana (NU INCLUDE TRANSPORT, include asistenta si doi ghizi pentru trasee, o fasole cu carnati la ceaun, apa plata cu lamaie :P, foc de tabara, voie buna, paddle exploring)

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Krapets Adventure 2022). Dupa plata va rugam sa trimiteti pe onadventure.ro@gmail.com - dovada plata, telefon, nume complet.

Cu ce mergem? Locurile cu transport inclus sunt in numar de 12.  *Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord intr-un loc stabilit. Locuri cu transport propriu in numar de 12.

Unde? Krapets, Bulgaria, la 350 km de Bucuresti.

Cand? In data de 29-31 iulie 2022, 2 nopti . Ne vedem vineri in jurul orei 14:30 dupa-amiaza, in zona metroului Timpuri Noi de la Benzinaria MOL - Bucuresti. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Desfasurarea pe zile

Ajungem vineri in jurul orei 18:30 in zona de plaja si padure de la Krapets. Avem locul nostru de pus corturile. Ne instalam si pornim in explorare sa culegem lemne de foc. Facem o baie in mare, ne imprietenim si ne adunam la povesti. 

Sambata ne trezim, ne facem micul dejun si ne pregatim de explorare. Vom merge la Tyulenovo sa intram in grota secreta, sa sarim de pe stanci si sa facem paddleing.  Apoi vom merge pe o alta plaja putin cunoscuta pentru peisaj si o baie. Dupa-amiaza ajungem inapoi la baza din Krapets si pornim focul si ceaunul. Culegem din nou lemne pentru focul de tabara, mancam si apoi petrecem cat de mult putem :) 

Duminica ne relaxam pe plaja din Krapets, la pranz mancam la restaurantul nostru favorit din sat - Parlenka si ciorba de peste - exceptional! Dupa-amiaza o luam din loc spre Bucuresti

Distribuie evenimentul

bottom of page