top of page

vin., 25 aug.

|

Boroveț

Musala si Lacurile Glaciare

Hai in drumetie pe Acoperisul Balcanilor si la cele sapte lacuri glaciare din muntii Rila. Trei zile de aventura, prietenie, distractie.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Musala si Lacurile Glaciare
Musala si Lacurile Glaciare

Ora și locul

25 aug. 2023, 06:00 – 27 aug. 2023, 06:00

Boroveț, 2010 Boroveț, Bulgaria

Oaspeți

Despre eveniment

Statiunea montana Borovets(Bulgaria) ne va gazdui timp de 2 nopti, 3 zile intr-o aventura la pas pe potecile parcului national Rila. Ne vom aventura pe potecile pitoresti unde sunt situate cele 7 lacuri glaciare din muntii Rila, intre 2100 si 2500m (15 km de mers, 500m diferenta nivel, durata 5 ore, tura usor-medie) si vom ajunge pe Vf. Musala (cel mai inalt varf din peninsula Balcanica 2925m, 16 km de mers, diferenta nivel 1000m, durata 8 ore cu ritm relaxant si pauze, tura de dificultate medie) 

Turele sunt pitoresti si relaxante, dar te sfatuim sa ai cateva iesiri la activ si o conditie fizica buna pentru a te bucura de intreaga aventura!

In functie de conditiile meteo, ne rezervam dreptul de a modifica programul traseelor. Siguranta primeaza inainte de toate si va multumim pentru intelegere.

Cazarea noastra se face in camere duble la Tes Flora Apartments, in centrul statiunii Borovets (pentru supliment single va rugam sa ne scrieti)

https://www.booking.com/Share-W0gn3T

Cand si de unde plecam?

Plecarea este vineri dimineata, 25 august, ora 6 dimineata la gura de metrou Aviatorilor, colt cu parcul Herastrau, langa magazinul de biciclete Ivelo Relax. Returul este duminica seara, 27 august in aceeasi locatie, in jurul orei 22.

Cat costa si ce include/exclude?

1090 ron/persoana(se poate plati in 2 rate) - INCLUDE cazare complex aparthotel, transport clasificat cu sofer profesionist, diurna, masa sofer, 2 ghizi autorizati, asistenta turistica, 2 zile de drumetii.

790 ron/persoana(se poate plati in 2 rate) - Include tot ce este specificat la pretul de 1090 ron, DAR NU INCLUDE TRANSPORTUL.

NU ESTE INCLUS: mancare, taxe de parc, bilet gondola si telescaun, intrari la diverse obiective daca este cazul.

Cont bancar lei pentru plata prin internet banking sau op: RO36BTRLRONCRT0CL4835701; 

Beneficiar: Agentia de turism organizatoare ONADVENTURE SRL, licenta de turism 2796/12.06.2023 (in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Musala si Lacurile glaciare) apoi sa trimiteti un e-mail pe onadventure.ro@gmail.com cu numele, nr telefon si printscreen plata, iar noi revenim cu factura.

IMPORTANT: IN CAZUL IN CARE SE ACHITA SI ULTERIOR SE RENUNTA LA EXCURSIE, BANII NU SE RETURNEAZA DECAT DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR.

Obligatoriu de avut:

- haine impermeabile

- buletin valabil sau pasaport

- asigurare de calatorie

- voie buna

- bocanci aderenti

- rucsac de tura

Distribuie evenimentul

bottom of page