top of page

dum., 31 oct.

|

Azuga

Susai & Diham Bike Time

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Susai & Diham Bike Time
Susai & Diham Bike Time

Ora și locul

31 oct. 2021, 06:00 – 22:00

Azuga, Azuga 105100, Romania

Despre eveniment

a-ti bicicleta si hai intr-o plimbare pitoreasca pe traseele ce duc spre Cabana Diham cu urcare bucla din Azuga, cu bifare a cabanei Susai. Vom pedala prin paduri si drumuri forestiere ce au deschidere spre maretia Bucegilor.

Tura este medie, cu drumuri forestiere si cu o diferenta de nivel (800-1000 m), si in jur de 45 de km pentru intreaga bucla.

Ne vom relaxa cu multe peisaje frumoase, urcari lungi , coborari la fel de lungi si aventura din Azuga prin Susai, coborare in Predeal, apoi pana la cabana Diham.

Cat costa? 150 RON/persoana (include transport, asistenta si ghidaj) 80 RON/persoana (NU INCLUDE TRANSPORT, include asistenta si ghidaj)

Cu ce mergem? Locurile cu transport inclus sunt in numar de 8. Vom folosi un microbuz cu 8 suporti de bicicleta *Cei care opteaza pentru transport pe cont propriu vor merge caravana dupa microbuz sau ne intalnim de comun acord la inceperea turei.

Unde? Gura de metrou Aviatorilor, colt cu parcul Herastrau

Cand? In data de 31 octombrie 2021. Ne vedem duminica in jurul orei 6 dimineata, in zona metroului de la Aviatori, intrarea parc. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 Alex sau onadventure.ro@gmail.com

Cui se adreseaza? Tura exclusiv MTB sau Ciclocross este destinata oricarui iubitor de pedalat cu cateva iesiri la activ si cu o conditie fizica buna. Este o tura medie, cu o lungime de aprox 45 de km pe drumuri forestiere si asfalt si o diferenta mica de nivel de 800-1000m.

Informatii utile Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid montan, national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Rezervarea locului cu transport inclus/sau fara transport inclus se face prin intermediul adresei de contact : onadventure.ro@gmail.com sau la telefon 0766561893 ( Alex Mircea ). Confirmarea locului se va face in momentul in care avem confirmarea platii pentru participare (150 RON/persoana sau 80 RON/persoana).

Plata se face prin intermediul contului bancar sau intalnire personala stabilita de comun acord. Cont bancar : RO06INGB0000999908993867; beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA (in momentul transferului trebuie sa treceti numele vostru si sa mentionati Plata participare Diham).

Obligatoriu de avut : - pompa, petice, tool, camera - lumina fata/spate - apa, hrana - haine conforme vremii de afara - casca de protectie

Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila. Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

Distribuie evenimentul

bottom of page