top of page

sâm., 15 oct.

|

Plaiul Foii

Drumetie pe Umerii Pietrei Craiului si La Zaplaz

Minunatiile Pietrei Craiului continua cu o drumetie de dificultate medie la picior, de o frumusete deosebita, de la cabana Plaiul Foii, pana la Zaplaz sau Stancile Gaurite, apoi pe Umerii Pietrei Craiului.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Drumetie pe Umerii Pietrei Craiului si La Zaplaz
Drumetie pe Umerii Pietrei Craiului si La Zaplaz

Ora și locul

15 oct. 2022, 06:00 – 20:00

Plaiul Foii, Piatra Craiului Mountains, Romania

Despre eveniment

Minunatiile Pietrei Craiului continua cu un traseu mediu la picior, de o frumusete deosebita, de la cabana Plaiul Foii, pana la Zaplaz sau Stancile Gaurite, apoi traversand Umerii Pietrei Craiului.

Tura este medie cu o diferenta de nivel de 800m si aprox 15 km bucla, dar o facem in ritm relaxant, motiv sa ne bucuram impreuna de o zi minunata prin creierul muntilor. Peisajele iti vor bucura ochii si iti vor arata maretia Pietrei Craiului si iti vor deschide apetitul si curiozitatea pentru ture mult mai grele ce le poti desfasura in acest masiv - Creasta Nordica si Sudica, La Lanturi, Braul Cioranga etc.

Drumetia noastra va fi relaxanta dar si provocatoare in acelasi timp fara portiuni tehnice, doar atentie pe grohotisuri. Vei avea nevoie de conditie fizica ok pentru a te bucura de o zi intreaga de drumetie prin creierul muntilor.

Cat costa si ce include?

180 ron - 2 ghizi, transport, asistenta turistica

130 ron - 2 ghizi, asistenta turistica, nu include transport

Cont bancar : beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA RO06INGB0000999908993867 ( in momentul transferului, obligatoriu trebuie sa treceti numele si sa mentionati ( Plata participare Crai). IN CAZUL RENUNTARII, BANII SE RETURNEAZA DOAR DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR.

Locul si data de unde plecam

Sambata 15 octombrie, ora 6 dimineata, Bucuresti, Coltul Parcului Herastrau la centrul de inchirieri biciclete Ivelo Relax de langa gura de metrou Aviatorilor 2. Transportul se face cu minivan de 8 locuri plus SUV 4x4 cu 4 locuri. Grupurile noastre sunt mici si dorim sa pastram siguranta si coeziunea grupului.

Obligatoriu de avut

Bocanci de munte

Rucsac

Haine adaptate conditiilor meteo din perioada respectiva

Frontala

Apa si alimente

!!!Se va trimite email de grup cu 2 zile inainte de eveniment. Acesta va contine conditiile meteo si ultimele detalii legate de plecare

Ce gasesti la OnAdventure?

Ne place sa credem ca atragem oameni faini la turele noastre de aventura. La noi in gasca te vei simti ca intr-un grup de prieteni, mai vechi sau mai noi. Punem accent pe coeziunea grupului, pe siguranta, relaxare si voie buna.

Grupurile noastre sunt mici si cochete, iar la finalul aventurii vei castiga noi prieteni si amintiri frumoase. 

Distribuie evenimentul

bottom of page