top of page
croatia1.jpg

10-16 IUNIE 2024

CROATIA BIKE EXPERIENCE 2024

Poze eveniment si cazare

Arunca un ochi pe pozele de la editiile trecute, apoi te invitam sa te inscrii folosind pasii din descrierea de mai jos.

DESPRE EVENIMENT

Croatia Bike Experience este despre aventura cu bicicletele, despre legat prietenii, despre explorat si descoperit zone pitoresti, despre relaxare si balaceala pe coasta Marii Adriatice.

 

Ne-au placut mult evenimentele din 2022 si 2023 asa ca cea mai frumoasă tură de vară pe mountain bike se reintoarce si în 2024 pe riviera Istriei, Marea Adriatică, Croatia!

 

Esti pregatit de aventura?

Hai in Croatia, in zona Premantura, unde vei gasi o peninsula parc natural ce a migrat acum 60 de milioane de ani dinspre Africa si s-a lipit de coasta actuala a Croatiei. Aici se gasesc ultimele foci din mediterana, gasesti umbra padurilor de pin, zone pitoresti de facut baie si de explorat, poteci de bicicleta nesfarsite, ape limpezi si privelisti de vis.

Cazarea noastra este fabuloasa si vom avea la dispozitie 5 zile pentru explorat si relaxat.

 

PROGRAM PE ZILE

ZIUA1

Dupa zborul pe Treviso, vom avea transfer asigurat pana la cazarea noastra din Croatia. Ajungem, ne cazam, ne relaxam.

ZIUA 2-5

Avem 5 zile de pedalat. Una din zile este dedicata orasului turistic Pula pe care il vom explora cu bicicletele, evident si unde vom manca cel mai bun burger cu tuna steak!

Vom explora mai multe zone naturale ale ariei protejate de pe coasta Marii Adriatice, fiecare zi fiind diferita, dupa-amiezile sunt dedicate relaxarii la piscina, barbeque etc in functie de cat de repede sau de tarziu terminam turele de explorare.

Traseele au intre 30 km si 60 km/zi, majoritatea sunt offroad, cu multe zone de balacit, explorat, stat la relaxare. O zi este dedicata Premanturei, o zi coastei estice, o zi coastei vestice, o zi de cooldown cu traseu la alegere.

ZIUA 6

Ne relaxam si asteptam cuminti transferul catre aeroport.

Pret si ce include

Prețul este de 850€ si include

 

- transfer privat tur-retur Treviso-Medulin, Croatia

- 6 nopti de cazare în vilă**** cu apartamente de 2 sau 3 camere (3-4 persoane in apartament), cu bucătărie proprie, piscină, grădină, lounge, bucătărie de vară, zonă de barbeque mașină spalat rufe, mașină spălat vase- INCLUDE

PRETUL INCHIRIERII BICICLETELOR STANDARD (https://rentalcenter.hr/mountain-bikes/ in functie de modelul ales, preturile pornesc de la 14 euro pe zi (INCLUS pentru cei ce se inscriu dupa 24 aprilie) si pot ajunge pana la 40 euro pe zi pentru modelele electrice AVANSATE(pretul nu este inclus), la preturile afisate, prin OnAdventure beneficiati de o reducere de 10%). Buget inchiriere biciclete - intre 80 euro biciclete normale ( pret inclus pentru cei inscrisi dupa 24 aprilie) si 225 euro biciclete electrice/5 zile.

- taxa de statiune

- 5 zile de bicicleală alături de o super gașcă (grup de 14 persoane)

- vizitarea orașului Pula

- ghidaj și asistență pe trasee- toate taxele de autostradă, parcari etc

- diurna si cazarea ghidului insotitor

 

Prețul nu include

- transportul cu avionul (aprox. 150 euro Bucuresti-Treviso, zbor Ryan Air plecare Bucuresti 13.55 , 10 iunie, retur 16 iunie, 19.00 Treviso - Otopeni)

- servirea meselor si a bauturilor

- asigurarea de călătorie (este obligatorie)

 

Obligatoriu de avut la voi:

-buletin valabil sau pasaport

-asigurare de calatorie + sport-voie buna :)

-casca de protectie, ochelari si manusi

- kit pana, pompa

Vrei să vii cu mașina personala?

Din experiența ultimilor 3 ani vă putem spune că e un drum lung, costisitor si obositor, dar daca veniți din vestul țării, e fezabil.În acest caz, prețul este de:750 € pana la 1 Iunie.Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos sau din sectiunea inscrieri, noi va confirmam disponibilitatea locului si va emitem factura proforma. După ce realizati plata revenim cu contractul cadru completat cu datele dvs.

 

IMPORTANT: IN CAZUL IN CARE SE ACHITA SI ULTERIOR SE RENUNTA LA EXCURSIE DE CATRE PARTICIPANT, DIN ORICE MOTIVE CARE NU TIN DE ORGANIZATOR, BANII NU SE RETURNEAZA DECAT DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR DE CATRE PARTICIPANT (conform contract)

 

Pentru acest caz va recomandam sa va incheiati o asigurare STORNO, care acopera situatiile in care nu puteti participa la tura din motive intemeiate. In caz contrar, agentia nu datoreaza sumele platite cu titlu de avans turistului.

Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții.Tura este potrivită și pentru începători pe MTB, având o diferență de nivel relativ mică.Se pot închiria biciclete (inclusiv electrice) de la destinație.

bottom of page